Iets over mij

Mijn naam is Miranda Buckens. Ik ben 43 jaar jong, moeder van 2 geweldige dochters en weduwe. In mijn jonge leven kwam ik al in aanraking met verschillende verlieservaringen. Toen ik in 2008 mijn man plotseling verloor en alleen achter bleef met onze dochters begon er voor mij een nieuwe zoektocht. Wie was ik nu zonder mijn man en hoe moest ik on ze lieve meisjes nu beschermen tegen al hun verdriet. Het was een zware weg. Gelukkig heb ik ondanks het enorme verdriet de lichtpuntjes kunnen vinden. Hierdoor kwam ik er ook achter waar mijn hart echt ligt.

Ik heb het altijd als iets moois ervaren om andere te helpen. Door mijn verliezen en verwerkingsprocessen besefte ik dat ik daar meer mee wilde gaan doen. Dat ik meer mensen wilde gaan helpen. Mensen die het gevoel hebben dat ze verdrinken of vastlopen in hun verlies en verdriet op welke manier dan ook. Ik ben verschillende opleidingen gaan volgen om ook op deze manier meer kennis te vervaardigen. Ook op spiritueel gebied heb ik mij verdiept. Soms was dit best pittig, maar het heeft mij ook heel veel moois gebracht.

Door het opzetten van mijn eigen praktijk kan ik nu doen wat ik graag wil. Ik kan een hart met oren zijn voor de mensen die dat nodig hebben. Door er echt te zijn voor iemand, mijn opleidingen te combineren kan ik ieder iets passends bieden. Ik kijk dan ook met vol vertrouwen uit naar de toekomst. Naar de mooie en bijzondere mensen die op mijn pad mogen komen en die ik mag begeleiden.

De volgende opleidingen heb ik gevolgd en succesvol afgerond:

  • Counseling bij rouw
  • Counseling bij lichte depressie
  • Stervensbegeleiding
  • Senioren Coaching
  • The Grief Recovery Methot
  • Energetische behandeling